Aceste fursecuri sunt ușor și rapid de preparat și sunt foarte potrivite alături de o cană de lapte vegetal sau ceai. Nu conțin deloc nuci, ceea ce înseamnă că sunt și mai ușor de digerat.
Ingrediente:
2 banane (bine coapte)
3 linguri tahini din semințe de susan crude
1 linguriță scorțișoară
5 linguri fulgi de ovăz
3 linguri făină de cocos
3 smochine tăiate mărunt
1 lingură boabe crude de cacao
Pas cu pas:
1. Cuptorul se preîncălzește.
2. Bananele se pisează cu furculița, apoi adăugăm tahini și scorțișoara.
3. Se amestecă până totul este bine încorporat.
4. Punem și restul ingredientelor, omogenizăm.
5. Formăm prăjiturele (am obținut 12 bucăți)
6. Le punem într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Eu am mai pus pe deasupra câteva boabe crude de cacao.
7. Le punem în cuptor timp de 25 de minute.
! Aceste fursecuri sunt dulci doar de la banane și smochine. Deci dacă doriți să fie mai dulci, puteți adăuga după preferință sirop de arțar sau zahăr de cocos.
Aveți răbdare să se răcească și apoi savurați-le ca atare sau alături de o cană de lapte vegetal/ceai.
Cu drag,
Valentina