Terci de ovăz

Pe perioada iernii ce tocmai a trecut, prietenul meu de nădejde la micul dejun a fost terciul din fulgi de ovăz. Asta pentru că este delicios, se poate combina cu diverse fructe și nuci, este hrănitor și ușor de preparat.  Chiar dacă a venit primăvara, nu cred ca voi renunța total la el. Proporțiile perfecte […]

Read more

Praline de ciocolată cu tahini

Praline de ciocolată cu tahini Tahini este un ingredient nelipsit din bucătăria mea. Îl folosesc ca dressing în salate sau peste aproape orice fel de mâncare, la micul-dejun cu un pic de miere și scorțișoară sau…simplu, servit cu lingura. 🙂 Iar acum sunt extrem de încântată de această variantă pe care am descoperit-o. Este o […]

Read more

Inimioare de ciocolata

Inimioare de ciocolata Food is love – cred cu seninatate in aceasta expresie. Consider ca alimentele sunt o modalitate prin care Universul ne arata iubirea. Tine de noi daca le vom amplifica sau nu aceasta aceasta putere, prin modul in care preparam mancarea, starea pe care o avem atunci cand gatim si cand mancam. Si […]

Read more

Posts navigation