Terci de ovăz

Pe perioada iernii ce tocmai a trecut, prietenul meu de nădejde la micul dejun a fost terciul din fulgi de ovăz. Asta pentru că este delicios, se poate combina cu diverse fructe și nuci, este hrănitor și ușor de preparat.  Chiar dacă a venit primăvara, nu cred ca voi renunța total la el. Proporțiile perfecte […]

Read more

Quinoa cu cartofi dulci

Quinoa, cu cartofi dulci copți, broccoli și avocado Combinația de ingrediente din această rețetă este absolut delicioasă și foarte hrănitoare. Deși poate părea complicat, având în vedere că se folosesc mai multe modalități de preparare (la cuptor, la abur, fierbere), dacă veți urma pașii de mai jos, va fi foarte ușor. Aceste cantități sunt suficiente […]

Read more

Praline de ciocolată cu tahini

Praline de ciocolată cu tahini Tahini este un ingredient nelipsit din bucătăria mea. Îl folosesc ca dressing în salate sau peste aproape orice fel de mâncare, la micul-dejun cu un pic de miere și scorțișoară sau…simplu, servit cu lingura. 🙂 Iar acum sunt extrem de încântată de această variantă pe care am descoperit-o. Este o […]

Read more

Posts navigation