Tartă cu căpșune și cremă de busuioc

Blat

Ingrediente:
200 gr migdale (hidratate)
50 gr fulgi cocos
200 gr stafide

Preparare:
Toate ingredientele se pun în robot și se procesează până obținem o compoziție ușor de modelat, apoi îl uniformizăm in forma de tartă. Eu am folosit o formă cu diametrul de 24 cm.

Crema

Ingrediente:
300 gr caju (hidratat 3-4 ore)
zeama de la o lămâie
½ cană ulei cocos topit
150 gr miere
1 bol frunze de busuioc
¾ pahar cu apă

Preparare:
Punem în blender caju, zeama de lămâie , mierea, apa și procesăm pentru a obține o cremă fină. Apoi adaugăm uleiul de cocos și busuiocul.
Crema se toarnă peste blat și se pune la congelator 1-2 ore pentru a se întări.

Deasupra se ornează cu multe, multe căpșune proaspete.