Pentru că trăim o perioadă tulbure, suntem nevoiți să ne adaptăm și să să redefinim inclusiv modul în care ne desfășurăm activitatea. În laboratorul Delicii Sănătoase am fost încă de la început foarte atenți cu igiena, atât în procesul de producție, cât și în procesul de ambalare.

Este o perioadă dificilă pentru orice business, dar ne simțim oarecum norocoși că avem un laborator cu un circuit închis și fără trafic mare de persoane, în care comenzile se plasează online sau telefonic. Ne bucurăm, de asemenea, că le putem oferi clienților noștri opțiunea de livrare la domiciliu și variante de plată online. Toate acestea ca să fim în siguranță atât noi, echipa, cât și voi, clienții.

Ca întotdeauna, avem mare grijă la igienă, iar în această perioadă ne-am consultat cu o persoană autorizată ca să știm concret ce măsuri suplimentare să luăm. Dezinfectăm de mai multe ori pe zi, cu dezinfectanți profesionali, suprafețele de lucru și în mod special suprafețele atinse cel mai des. La fel ca până acum, toți colegii care lucrează în laborator poartă echipament de protecție (intră în vestiar, se dezinfectează pe mâini, își schimbă hainele cu echipamenul de protecție – papuci, halat, bonetă, se spală pe mâini și își pun mănuși).

Programul nostru este restrâns în perioada aceasta, astfel încât să ne putem concentra asupra lucrurilor cu maximă atenție. În plus, lucrăm cu un număr limitat de personal.

Acordăm atenție și modului în care depozităm ingredientele (în recipiente închise) și pregătim produsele. De asemenea, cei care ne cunosc știu că lucrăm cu furnizori de încredere, atenți la calitate și siguranță.

Chiar dacă cele mai multe dintre produsele noastre sunt raw, ele se păstrează la temperaturi de cel puțin -18 grade. Folosim, așadar, o metodă de conservare care se bazează pe utilizarea temperaturilor aflate sub minimul de dezvoltare al microorganismelor, dar situate sub punctul de îngheț al produselor. Torturile sunt ținute la congelator maximum 30 de zile, deși ele pot fi depozitate în siguranță mult mai mult de atât. Torturile se scot la congelator în ziua ridicării comenzii și vor fi păstrate la frigider și consumate în termen de 4 zile.  

Știm că momentele grele se depășesc printr-o abordare corectă, un plan bine pus la punct și, bineînțeles, fără panică. Noi suntem aici să vă îndulcim șederea în case și să ne asigurăm că puteți să savurați un desert în deplină siguranță.