Salata de hrisca cu dressing de tahini

Ingrediente:

1/2 cana de hrisca maro
2-3 ardei de diferite culori
1 legatura patrunjel
2 linguri seminte de pin

Preparare:

Hrisca se spala bine si se pune la inmuiat cu 1 cana si jumatate de apa, pentru aprox. 3 ore.Apoi se scurge bine de apa si se pune intr-un bol.

Taiem ardeii in felii subtiri si tocam patrunjelul. Le punem peste hrisca si amestecam.
Daca nu agreati atat de mult ardei, puteti inlocui cu orice alte legume, dupa preferinte.

Dressing:

2 linguri tahini (pasta din seminte de susan crude)
zeama de la o lamaie
4-5 linguri de apa
3 catei usturoi pisat
1 lingura fulgi de drojdie inactiva
sare roz de Himalaya, dupa gust

Intr-un bol punem toate ingredientele si amestecam pana se omogenizeaza si obtinem o pasta deschisa la culoare.

Dressing-ul se pune peste salata si se amesteca.

Delicioasa, nutritiva, satioasa….greu sa te opresti din mancat.